Hyppää sisältöön

Jakso-ohjelma

Mikä ihmeen jakso-ohjelma?

Kulttuuripaja Casan toiminta rakentuu viiden viikon jaksoista. Kuudes viikko on väliviikko, jonka aikana vertaisohjaajat suunnittelevat ja valmistelevat uusia ryhmiä. Väliviikolla Casa ei ole tavalliseen tapaan auki.

Kulttuuripajan ryhmissä ei tarvitse olla ennakkotaitoja, vaan mukaan voi tulla kokeilemaan myös itselle uusia asioita. Ryhmän toimintaan voi osallistua itselle sopivalla tavalla, voit esimerkiksi aluksi seurata muiden tekemistä. Kulttuuripajatoiminta on kävijöille maksutonta ja vapaaehtoista. Lähes kaikkiin ryhmiin voi osallistua myös kesken jaksoa, vaikkei olisi aikaisemmilla kerroilla ollut mukana. Jos olet epävarma siitä, voitko mennä johonkin ryhmään kesken jakson, ole rohkeasti yhteydessä työntekijöihin, niin selvitetään asia yhdessä. Ryhmien ohjaajien tekemistä kuvauksista saat lisää tietoa sinua kiinnostavista ryhmistä!

Halutessasi voit tilata Casan uutiskirjeen, joka lähetetään sähköpostitse n. kerran kuudessa viikossa. Uutiskirjeen mukana saat kätevästi ilmoituksen uudesta jakso-ohjelmasta suoraan sähköpostiisi. Voit tilata uutiskirjeen yhteystietosivun lopusta.

Ohjelma ajalle 6.-16.8.2024

Casan toiminta jatkuu kesätauon jälkeen 6.8. Ennen syksyn ensimmäistä viiden viikon jaksoa olemme auki alla olevien viikko-ohjelmien mukaan kevennetyllä ohjelmalla. Huomaathan, että olemme päivittäin auki poikkeuksellisesti klo 12-16.

Syksyn ensimmäinen jakso 20.8-20.9.2024

Jakso-ohjelma julkaistaan viikon 33 loppupuolella.